• تاریخ انتشار : 1401/07/02 - 11:28

برگزاری مراسم بازنشستگی مسئول فرهنگی مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

آیین نکوداشت و تجلیل از سالها خدمت صادقانه مسئول فرهنگی بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

برگزاری مراسم بازنشستگی مسئول فرهنگی مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت بازنشستگی وحیده پیرمؤذن مسئول فرهنگی بیمارستان، مراسمی با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر محسنی مشاور رئیس، دکتر رهنما مدیر، دکتر مجنون معاون درمان، نماینده معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، شهرداری منطقه شش، جمعی از خیرین و همکاران قدیمی بیمارستان، حجت‌الاسلام و المسلمین ملک محمدی نماینده نهاد معظم رهبری و رئیس کانون قرآن و عترت و جمعی از اعضای هیئت‌علمی، مسئولین و کارکنان بیمارستان، در سالن زنجیره امید برگزار شد.

در این مراسم دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان ضمن تبریک و با اهدای لوح تقدیر از ایشان تجلیل بعمل آورد و ابراز امیدواری کرد که بازنشستگان کشورمان بخصوص همکار بازنشسته مرکز طبی کودکان دوران بازنشستگی خوبی را پیش رو داشته باشند و ضمن حفظ سلامتی در کنار خانواده روزگار خوشی را بگذرانند.

دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان ضمن تبریک به مناسبت بازنشستگی سرکار خانم پیرمؤذن افزود: ایشان درطی سی سال خدمت خود در راستای ارائه خدمات موفق عمل کرده اند که موجب افتخار و سربلندی خود و بیمارستان شده‌اند. اینکه کسی بتواند مقبول عام باشد کار کمی نیست و نیازمند اعمال ابزاریت‌ها، تبحر کاری، سازمانی و مدیریتی است.
وی افزود: قطعاً بیمارستان عنصری اثرگذار را از دست خواهد داد ولی تردیدی نیست عده ای از مجموعه خارج می‌شوند و عده‌ای جایگزین می‌شوند و برای ایشان آرزوی عاقبت به خیری کرد. سپس هدیه ای از طرف هیئت رئیسه بیمارستان تقدیم شد.