• تاریخ انتشار : 1400/12/11 - 15:17

برگزاری وبینار با موضوع سبک زندگی مسئولانه در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

دومین جلسه وبینار با موضوع " سبک زندگی مسئولانه" در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دومین جلسه وبینار با موضوع " سبک زندگی مسئولانه" در مرکز طبی کودکان به همت دفتر بهبود کیفیت و در راستای ارتقاء مهارت های رفتاری و اخلاقی کارکنان روز چهارشنبه 11 اسفند 1400 با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تدریس دکتر سروقامت مشاور عالی مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه به ‌صورت مجازی در سامانه اسکای‌روم دفتر نهاد برگزار شد.
مهارت « نه» گفتن، اداره زندگی شخصی و حقوقی در موارد بحرانی، شناسایی هنجارهای جامعه که کانون خانواده را تحت شعاع قرار می دهد، استفاده مناسب از ظرفیت فضای مجازی و اشاعه فرهنگ کتابخوانی از مهمترین مباحث مطرح شده در این وبینار بود.
به گفته دکتر سروقامت هنجار نوعی الگوی رفتاری است که روابط اجتماعی را تنظیم می کند و اکثریت جامعه به آن پایبند هستند در وصرتی که فردی آن را رعایت نکند مورد سرزنش و یا حتی مجازات قرار خواهد گرفت.
دکتر سرو قامت در خاتمه دلایل تغییرات سبک زندگی مسئولانه را به طور کامل بازگو و عوامل آن را تشریح کردند.

• کد خبر : 209288