• تاریخ انتشار : 1401/02/20 - 13:00

به مناسبت هفته سلامت

به صدا در آمدن زنگ نشاط و سلامت در مرکز طبی کودکان به مناسبت هفته سلامت

به همت شورای فرهنگی بیمارستان مرکز طبی کودکان و با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برنامه ورزش همگانی با عنوان زنگ نشاط و سلامت در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز سه‌شنبه 20 اردیبهشت به مناسبت چهارمین روز از هفته سلامت با هدف حفظ روحیه، نشاط، شادابی و افزایش سطح سلامت دانشجویان، کارکنان، اساتید و کودکان بیمار و همراهانشان برنامه ورزش همگانی با عنوان زنگ نشاط و سلامت در محوطه بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.
در این برنامه شاد و بانشاط که با هدف ارتقای تندرستی و ترویج فرهنگ ورزش برگزار شد، پزشکان، کارکنان و مراجعین مرکز طبی کودکان به اجرای تمرینات آمادگی جسمانی و ورزش های هوازی پرداختند.
همچنین پس از پایان حرکات ورزشی، با حضور اعضای شورای فرهنگی بیمارستان هدایایی به رسم یادبود به کودکان شرکت کننده در برنامه اهدا شد.

• کد خبر : 211973