• تاریخ انتشار : 1400/11/28 - 09:44

تقدیر از مددکار پیشکسوت مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان

به مناسبت میلاد مولای متقیان امیرالمؤمنین علی(ع) و روز مددکار اجتماعی از مددکار بازنشسته مرکز طبی کودکان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، چهارشنبه 27 بهمن 1400 به پاس زحمات و تلاش بی‌دریغ سالیان اکرم علائی مددکار پیشکسوت و بازنشسته مرکز طبی کودکان اعضای شورای فرهنگی به نمایندگی از رئیس و مدیر بیمارستان برای تقدیر و تجلیل از این بانوی گرانقدر با اهدای لوح سپاس، گل و شیرینی در محل خیریه‌ ایشان دیدار داشتند.

متن لوح بدین شرح است:

سرکار خانم اکرم علائی
باسلام و احترام
قدم نهادن در مسیر خدمت به خلق و اقشار آسیب پذیر موهبتی است که خداوند متعال بر شما ارزانی داشته تا با تکیه بر دانش و مهارت و حفظ ارزش‌های انسانی، با عزمی راسخ و برخواسته از ایمان و ایثار جلوه‌های کم‌نظیر و قابل ستایشی از نوع‌دوستی و همبستگی را به نمایش بگذارد.
بدینوسیله از خدمات ارزشمند و بی شائبه سرکار عالی در غرصه بهداشت و درمان و ارتقاء سلامت اجتماعی و خدمت به گروه‌های هدف تقدیر و تشکر می‌نمایم. امیدوارم با الهام از سیره مقتدای بی‌همتا حضرت امیرالمؤمنین(ع) در انجام امور موفق و مؤید باشید.
دکتر شروین بدو
رئیس مرکز طبی کودکان