• تاریخ انتشار : 1401/04/07 - 09:35

جلسه تودیع و معارفه مدیران حسابداری پیشین و جدید بیمارستان مرکز طبی کودکان

آیین تودیع و معارفه مدیر مالی بیمارستان مرکز طبی کودکان، با حضور دکتر بدو رئیس و اعضای هیات رئیسه بیمارستان، نمایندگانی از امور مالی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم از زحمات مدیر مالی پیشین بیمارستان تقدیر و مدیر مالی جدید بیمارستان معرفی شد.

جلسه تودیع و معارفه مدیران حسابداری پیشین و جدید بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، روز دوشنبه 6 خرداد 1401 در جلسه‌ای با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، دکتر کاظم رهنما مدیر و نمایندگان امور مالی دانشگاه ، "کریم عظیمی" به عنوان مدیر مالی مرکز معرفی و از زحمات رحیم شیرنژاد مدیر مالی پیشین تقدیر شد.

دکتر بدو بیان کرد: یک مدیر مالی باید صبور، دقیق و عمیق باشد که این خصوصیات در تمام مدیران مالی دانشگاه است.

وی افزود: مدیر مالی باید از امکاناتی که در اختیار دارد به خوبی بهره گرفته و همه را با یک دید بنگرد و بنای ارزش گذاری را بر افراد وفادارتر و کارآمدتر بگذارد.

در ادامه حاضرین نیز صحبت‌های کوتاهی ارایه نمودند.

دکتر رهنما موضوع جلسه را تقدیر از همکاری ارزنده مدیر امور مالی دانست و گفت: امور مالی از ارکان مهم است که مسئولیتهای سنگینی بعهده دارد و دارای فعالیت بی وقفه می باشد مسایل مالی بسیار حیاتی است.

در پایان مراسم لوح تقدیری به پاس زحمات رحیم شیرنژاد در طول مدیریت بر امورمالی به ایشان اعطا شد.