• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 09:58

جلسه کمیته تجهیزات پزشکی سال 1402 مرکز طبی کودکان_قطب علمی جامع طب کودکان

جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مرکز طبی کودکان با حضور اعضای کمیته در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، سه‌شنبه 14 شهریور 1402 جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مرکز طبی کودکان با حضور دکتر محسنی مشاور رئیس، دکتر مجنون معاون درمان، دکتر مخترع مدیر بیمارستان، گلدوست مدیر پرستاری، عظیمی مدیر مالی، مهندس حاصلی مسئول تجهیزات پزشکی و کارشناسان تجهیزات پزشکی در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

در این جلسه نحوه تامین تجهیزات پزشکی بخش‌های در حال احداث و طرح‌های گسترش بخش‌های بیمارستان بررسی شد. همچنین لیست نیازسنجی تجهیزات پزشکی این بخشها برای تخصیص حواله های هیات امنای صرفه جویی در معالجه بیماران و مکاتبات لازم با معاونت درمان دانشگاه مصوب شد.

در خصوص بخشهای فاقد دستگاه حیاتی الکتروشوک مقرر شد با توجه به اولویت بندی، اقدامات لازم برای تامین این دستگاه ها از طریق نیکوکاران صورت گیرد.