حضور نماینده یونیسف در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان جهت اهدای دستگاه نبولایزر به بیماران دارای سیستیک فیبروزیس (CF)
مراسم اهدای دستگاه نبولایزر به بیماران cf در بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور رئیس بیمارستان، نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران، بنیاد CF ایران، مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هئیت علمی و کارکنان مرکز طبی، بیماران CF و خانوادههای آنها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، چهارشنبه 8 تیر 1401 مراسم اهدای تعدادی دستگاه نبولایزر به بیماران دارای سیستیک فیبروزیس (CF) با حضور رئیس بیمارستان، نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران، بنیاد CF ایران، مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هئیت علمی و کارکنان مرکز طبی، بیماران CF و خانوادههای آنها برگزار شد.
دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم به میهمانان از همکارانی که برای برگزاری چنین برنامه مهم و چندجانبه زحمات زیادی کشیدند بیان کرد امیدوارم اقدامی که شروع شده و در حال تکمیل است و با قدرت و قوت تداوم پیدا کند. وی اضافه کرد: این اقدام زیربنایی و اجتماعی محور کمک زیادی به بهبود شرایط بالینی بیماران میکند و جامعه از وجود این عزیزان بیشتر بهرهمند خواهد شد.
وی با تأکید بر این که رسالت مرکز طبی کودکان به عنوان قطب علمی طب کودکان رسیدگی به اموری است که در سایر مراکز ممکن است کمتر به آن بپردازند افزود: این بیمارستان یکی از بزرگترین بیمارستانهای کودکان خاورمیانه است و شعبه 2 آن که در جنوب تهران واقع شده است در حال بهرهبرداری است.
دکتر روحاله شیرزادی فوق تخصص ریه کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه، کلیاتی از بیماریCF و اقداماتی که در مرکز طبی کودکان برای این بیماران صورت میگیردارائه داد و بیان کرد: خواهشم این است که بیماران در موقع مواجه با این بیماری بلافاصله مطالب اینترنت را ملاک قرار ندهند. وی با تکیه بر آمارهای امیدوارکننده آیندهای روشن برای بیماران CF پیشبینی کرد.
دکتر محمد عقیقی رئیس اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت در معاونت درمان، فضای مراسم را بسیار مثبت خواند و آرزو کرد در پایان، تمام بیماران با رضایت جلسه را ترک کنند.
وی در خصوص نقش وزارت بهداشت در حوزه درمان بیماریهای خاص و سخت درمان به ویژه بیماریCF توضیح داد و خاطر نشان کرد در وزارت بهداشت سیاستگذاری و برنامهریزیها این است که هریک از بیماران نیازمندیهای خود را در سراسر کشور دریافت کنند و به لحاظ هزینهها تلاش شده برخی خدمات برای این بیماری رایگان ارائه شود.
ایشان در پایان سخنرانی خود از برنامهریزی منسجم بنیاد CF ایران تشکر کرد.
دکتر عبدالرحمان رستمیان رئیس کارگروه مسئولیتپذیری اجتماعی وزارت بهداشت، از نقش فعالیتهای اجتماعی در سلامت بیماریهای نادر و سخت درمان سخن گفت.
همچنین ایشان جلسه را هوشمندانه خواند و افزود جلسه ای علمی و مهربان است و توضیح داد وجود نهادهای مردمی مانند بنیاد cf ایران باعث میشود مشارکت و حمایت از این بیماران بیشتر و سامان یافته صورت گیرد.
دکتر محمدرضا مدرسی رئیس بنیاد CF ایران، فوق تخصص ریه کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه، توضیحاتی در مورد مشکلاتی که بیماران CFبا آن دست و پنجه نرم میکنند ارائه داد و افزود فاصلهای بین ما و مردم وجود ندارد و من زبان بیمارانCF هستم.
وی با ارائه آمار مقایسهای، شرایط بیماران را در طول سالیان مورد بررسی قرار داد و گزارشی از فعالیتهای انجام شده توسط بنیاد CF ایران ارائه کرد. همچنین از برنامههایی که در آینده برای بیماران در نظر دارد گفت.
دکتر مدرسی از بنیاد cf ایران برای تدارک این مراسم و ساماندهی مشکلات بیماران به طور خاص تشکر کرد.
دکتر رابین ناندی نماینده یونیسف در جمهوری اسلامی ایران، از حضور در مراسم ابراز خرسندی کرد و افزود در این مراسم از دیدن کودکان و خانواده آنها بطور ویژهای خوشحال شدم چون در مراسم زیادی شرکت کردم ولی کودکان در تعداد کمی از آنها شرکت داده شدند ولی در اینجا حضور خانواده ها و بیماران در کنار دانشگاهیان برایم بسیار جذاب بود.
نماینده یونیسف بیان کرد: یکی از آسیبپذیرترین گروهها، کودکان بیمار CF هستند که امیدواریم بتوانیم با همکاری یکدیگر تعداد دستگاههای بیشتری در آینده به بیماران CFاهدا کنیم.
در پایان مراسم دستگاههای نبولایزر توسط دکتر رابین ناندی، دکتر کرمانچی، دکتر عقیقی، دکتر رستمیان، دکتر مدرسی و دکتر شیرزادی به کودکان بیمار اهدا شد.
ارسال نظر