• تاریخ انتشار : 1402/09/11 - 11:59

درخشش2 بانوی والیبالیست مرکز طبی کودکان در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور

حضور دو تن از کارکنان مرکز طبی کودکان در تیم والیبال بانوان دانشگاه که این تیم موفق به کسب مقام نائب قهرمانی مسابقات والیبال سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان،  مسابقات والیبال سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از 1 تا 7 آذرماه ۱۴۰۲ در خزرآباد شهرستان ساری با شرکت ۴۰ تیم برگزار شد.

تیم والیبال بانوان دانشگاه علوم پزشکی تهران با چند برد پیاپی و مقتدرانه در مسابقات، موفق به کسب نایب قهرمانی در این دوره از المپیاد شد.

باعث افتخار خانواده مرکز طبی کودکان است که راحله اکبری و مریم نعمت‌الهی جزء اعضای تیم والیبال بانوان دانشگاه در این مسابقات بودند.