• تاریخ انتشار : 1401/07/16 - 13:33

سی‌ و چهارمین‌ همایش‌ بین‌المللی بیماری‌های‌ کودکان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران

دعوت دبیران همایش‌ بیماری‌های‌ کودکان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران در آستانه برگزاری همایش

دبیران همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان با شرح برنامه‌های امسال همایش از تاریخ و نحوه برگزاری همایش خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی‌ همایش‌ و دکتر رضا شروین‌ بدو دبیر اجرایی همایش در پیامی از جامعه پزشکی و طب کودکان کشور برای شرکت در همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان دعوت کرد.

متن پیام به شرح ذیل است:

با یاری‌ خداوند متعال مفتخریم‌ که‌ با برگزاری‌ سی‌ و چهارمین‌ همایش‌ بیماری‌های‌ کودکان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران بمدت ٤ روز از پنجم‌ آبانماه ١٤٠١ در خـدمت‌ جامعـه‌ پزشـکی‌ و طـب‌ کودکـان کشورمان باشیم‌. استقبال گسترده فراگیران در این‌ همایش‌، ما را نسبت‌ به‌ ارتقاء کیفیت‌ همایش‌ بیش‌ از پیش‌ متعهد می‌ سازد. گسترش روز افزون دامنه‌ علوم و اضافه‌ شدن زمینه‌های‌ جدیـد مـا را بـر آن داشت‌ که‌ پانل‌های‌ همزمان جهت‌ ارائه‌ دانش‌های‌ نوین‌ در محورهای‌ مختلـف‌ بـالینی‌، پـاراکلینیکی‌ و علوم پایه‌ در بیماری‌های‌ کودکان را در طی‌ روزهای‌ همایش‌ برگزار نماییم‌.

مطالب‌ و مقالات پذیرفته‌ شده همایش‌ به‌ صورت کتـاب منتشـر و در اختیـار شـرکت‌ کننـدگان قـرار خواهد گرفت‌ و پس‌ از اتمام همایش‌ از طریق‌ سایت‌ همایش‌ موضوعات علمی‌ به‌ صورت الکترونیک‌ در دسترس قرار می‌ گیرد. برای‌ اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی‌ ارسال مقاله‌ و ثبت‌ نام در همـایش‌ بـه‌ سایت‌ همایش‌ مراجعه‌ فرمایید.

همایش‌ امسال به‌ صورت ٤٢ پانل‌، ٩ ساتلیت‌ کنفرانس‌ و ٢٤ مقاله‌ انتخابی‌ بطور همزمان در ٣ سـالن‌ برگزار می‌ شود. بیماری‌های‌ شایع‌ طب‌ کودکان موضوع اصلی‌ و محوری‌ همـایش‌ امسـال اسـت‌. بهـره گیری‌ از تجربیات بیش‌ از ٢٤٠ نفر از اعضای‌ هیئت‌ علمی‌ کودکان و سایر رشته‌های‌ مرتبط‌ با کودکان دانشگاههای‌ علوم پزشکی‌ سراسر کشوردر پانل‌ها، معرفی‌ بیمار جالب‌ هر روز از ساعت‌ ٣٠:٧-٧ دقیقه‌، مسابقه‌ علمی‌ جهت‌ شرکت‌ کنندگان با اهدای‌ جوایز از ویژه گی‌های‌ این‌ همایش‌ است‌. از نقـاط قـوت دیگر این‌ همایش‌ شرکت‌ بیش‌ از ٣٠٠٠ نفر از پزشکان و پرستاران سراسر کشور است‌ که‌ بعد گـذر از پاندمی‌ کرونا فرصتی‌ را فراهم‌ می‌ آورد تا ضمن‌ ملاقات همکاران قدیمی‌ در محیطـی‌ دوسـتانه‌ تبـادل تجربیات علمی‌ و پایه‌ گذاری‌ فعالیت‌های‌ مشترک تحقیقاتی‌ صورت گیـرد. کمیتـه‌ برگـزاری‌ از کلیـه‌ همکاران برای‌ شرکت‌ در همایش‌ دعوت می‌ نماید و مقدم شما را گرامی‌ می‌ دارد.