• تاریخ انتشار : 1402/03/31 - 14:15

دوره آموزشی رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات گیرندگان خدمت

در راستای تحقق اهداف آموزشی و تقویت استانداردهای حقوق گیرنده خدمت طبق سنجه های اعتباربخشی جلسه آموزشی «رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات گیرندگان خدمت» در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

دوره آموزشی رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات گیرندگان خدمت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، احترام به حریم خصوصی بیمار و رعایت اصل رازداری به عنوان یکی از محورهای منشور حقوق بیمار است.

در راستای تحقق اهداف آموزشی و تقویت استانداردهای حقوق گیرنده خدمت طبق سنجه های اعتباربخشی، دوشنبه 29 خرداد 1402 جلسه آموزشی «رازداری و حفظ محرمانگی اطلاعات گیرندگان خدمت» به صورت حضوری در سالن دکتر قریب برگزار شد.

پیرو مصوبه جلسه کمیته اخلاق بالینی بیمارستان مبنی بر برگزاری دوره‌های آموزشی کاربردی در زمینه برنامه‌ریزی و برگزاری کلاس‌های آموزشی اخلاق بالینی اولین دوره آموزشی برای مسئولان واحدهای درمانی، پشتیبانی، پاراکلینیک و اعضای هیئت علمی برگزار شد.

رعایت حریم خصوصی از دیدگاه قانونی، اخلاقی و دینی مورد بررسی قرار گرفت و در مورد اهمیت و تأمین امکانات لازم جهت تضمین اجرای آن بحث و گفتگو شد. همچنین سوالات شرکت‌کنندگان توسط دکتر اله‌وردی هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو کمیته اخلاق بالینی و مدرس این دوره، پاسخ داده شد.