• تاریخ انتشار : 1402/05/11 - 10:21

دومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی سال 1402 مرکز طبی کودکان_قطب جامع علمی طب کودکان

جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مرکز طبی کودکان با حضور اعضای کمیته در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

دومین جلسه کمیته تجهیزات پزشکی سال 1402 مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، یکشنبه 8 مرداد 1402 جلسه کمیته تجهیزات پزشکی مرکز طبی کودکان با حضور دکتر محسنی مشاور رئیس، دکتر مجنون معاون درمان، دکتر مخترع مدیر بیمارستان، گلدوست مدیر پرستاری، دکتر مدرسی عضو هیئت علمی، آقارحیمی مسئول بهبود کیفیت، مهندس حاصلی مسئول تجهیزات پزشکی، ناصری سوپروایزر تصویربرداری و مهندس رمضانی کارشناس تجهیزات پزشکی در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

در این جلسه گزارش پایش برنامه عملیاتی این واحد و نگهداشت سه ماهه کلیه تجهیزات پزشکی بیمارستان ارائه شد. سپس جایگزینی دستگاه سنگ‌شکن اتاق عمل اورولوژی مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی شرایط مناقصه خرید دستگاه فلوروسکوپی، خرید تجهیزات بخش ریه از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود. همچنین دستگاه رادیولوژی دیجیتال تویین تعیین تکلیف شد.