• تاریخ انتشار : 1403/05/31 - 09:33

یکم شهریور زادروز بوعلی سینا و روز پزشک گرامی باد

دکتر بدو: تلاش‌ و اراده پزشکان برای خدمت به کودکان بیمار، نماد بارز انسانیت و تخصص در دنیای پزشکی است

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پیامی اول شهریور ماه زادروز بوعلی سینا، روز پزشک را به پزشکان و فراگیران تبریک گفت.

پیام تبریک رکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز پزشک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی

با سلام و احترام

با کمال احترام و تبریک روز پزشک به تمامی همکاران محترم و فراگیران گرامی در این روز پرافتخار که به پاس زحمات و خدمات بی‌دریغ پزشکان به جامعه و به ویژه کودکان عزیز در نظر گرفته شده است، بر خود لازم می‌دانم از زحمات همه شما دوستان و همکاران گرامی تشکر و تقدیر کنم.

پزشکی هنری است مقدس که در آن تلاش در خدمت به سلامتی و بهبود زندگی فرزندان این سرزمین نهفته است. ما پزشکان، نه تنها متعهد به درمان بیماری‌ها هستیم، بلکه مسئولیت آموزش و تربیت نسلی آگاه و توانمند در جهت گسترش علوم پزشکی و ارتقاء سطح سلامت جامعه را بر عهده داریم..

هر یک از شما با تلاش‌های شبانه‌روزی خود، نه تنها به عنوان یک پزشک، بلکه به عنوان یک معلم و راهنما در راستای آموزش فراگیران و انتقال تجربیات خود به نسل‌های آینده نقش بسزایی دارید.

از طرف خانواده بزرگ بیمارستان مرکز طبی کودکان، یکبار دیگر روز پزشک را به شما گرامی می‌دارم و امیدوارم همواره در خدمت‌رسانی به جامعه،  همواره موفق و سرافراز باشید.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان