• تاریخ انتشار : 1403/02/19 - 10:07

گرامیداشت روز ماما در بیمارستان مرکز طبی کودکان

دکتر بدو: حرفه مامایی در راستای تامین سلامت مادر و کودک نقش مهمی در جامعه دارد

به مناسبت روز ماما از خدمات ارزنده همکاران مامایی بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان قدردانی شد.

گرامیداشت روز ماما در بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت روز ماما، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان با اهداء لوح سپاس از همکاران ماما تقدیر بعمل آورد.

دکتر بدو ضمن تبریک روز ماما گفت: جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور به واسطه خدمات ارزنده ای که در راستای تامین سلامت مادر و کودک کسب کرده اند، مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

وی همچنین افزود: حرفه مامایی در ارتقای سلامت خانواده و تامین سلامت جامعه نقش مهمی دارد و از وظایف مهم ماما مشاوره و آموزش بهداشت نه تنها برای زنان بلکه برای خانواده و جامعه است.

رئیس بیمارستان اظهار داشت: ماما علاوه بر حمایت از مادر و کودک در لحظه تولد، خدماتی شامل رشد و پایش کودک، ترویج تغذیه با شیر مادر و خدمات بلوغ را ارائه می‌دهد.

گرامیداشت روز ماما در بیمارستان مرکز طبی کودکان گرامیداشت روز ماما در بیمارستان مرکز طبی کودکان گرامیداشت روز ماما در بیمارستان مرکز طبی کودکان