• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 07:15

سی‌ و پنجمین‌ همایش‌ بین‌المللی‌ بیماریهای کودکان و بیست‌ و یکمین‌ همایش‌ پرستاری کودکان

رئیس همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان: محققـین‌ جـوان و دانشجویان گروه های‌ پزشکی‌ در ارتقاء علمی‌ کشور نقـش‌ کلیـدی‌ دارند

در آستانه برگزاری همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان دکتر علی اکبر زینالو با اعلام تاریخ برگزاری همایش در مرکز طبی کودکان و برنامه‌های ارتقاء علمی پزشکان و پرستاران پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، باتوجه به برگزاری همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان و مراقبت‌های پرستاری کودکان از ٢٥ تا 28 آبان مـاه سال جاری، دکتر علی اکبر زینالو رئیس همایش پیامی صادر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

همکاران گرامی‌

ســی‌ و پنجمــین‌ همــایش‌ ســالانه‌ بــین‌ المللــی‌ بیماریهــای‌ کودکــان طبــق‌ روال هــر ســال در دانشگـــــاه علوم پزشکی‌ تهران به‌ عنوان قـدیمی‌ تـرین‌ مرکـز آموزشـی‌ طـب‌ کودکـان در میـان دانشگاه های‌ کشور افتخار دارد میزبان متخصصین‌ و فوق تخصص‌ های‌ بیماریهای‌ کودکان، گرایش‌ های‌ مختلف‌ جراحی‌ های‌ کودکان پزشکان عمومی‌، رشته‌ های‌ تخصصـی‌ و فـوق تخصصـی‌ مرتبط‌ با اطفال، رادیولوژی‌ کودکان، پزشکی‌ اجتماعی‌ و محققین‌ رشـته‌ هـای‌ مختلـف‌ علـوم پایـه‌ (ژنتیک‌، بیوشیمی‌، سلول های‌ بنیادی‌، ایمونولوژی‌ و...) موضوع و زیرساخت‌ جوانی‌ جمعیت‌ و سـایر رشته‌ های‌ مرتبط‌ با کودک سالم‌ و بیمار باشد.

این‌ کنگره تاکنون‌ سی‌ و چهـار دوره همایش‌ را با موفقیت‌ برگزار کرده و سهم‌ به سزائی‌ در ارتقاء علمی‌ ایـن‌ رشـته‌ کشور ایفـا کرده است. پس‌ از موفقیت‌ در ارتقاء سلامت‌ کودکان در کشور، کـاهش‌ مـرگ و میـر کودکـان و کنتـرل بیماریهای‌ گوارشی و تنفســـی‌، در چند سال اخیر محور موضوعات دیگری مورد توجه‌ برگزارکنندگان بـوده است‌. با اعتقاد بر لزوم همکاری‌ بخشهای‌ مختلف‌ پزشکی‌ در همایشـهای‌ علمـی‌ ایـن‌ همـایش‌ طـی‌ بیست‌ سال گذشته‌ در دو بخش‌ پزشکی‌ و پرستاری‌ برگزار شده است‌ تا همکاران گروه پرستاری‌ نیز فرصت‌ بازآموزی‌ دانش‌ در زمینه‌ طب‌ کودکـان و فرصـت‌ تبـادل تجربیـات علمـی‌ بـا یکـدیگر و بـا همکاران پزشک‌ را داشته‌ باشند. طی‌ ١٥ سال گذشته‌ نیز با بـاور نقـش‌ کلیـدی‌ محققـین‌ جـوان و دانشجویان گروه های‌ پزشکی‌ در ارتقاء علمی‌ کشور، بخشی‌ با عنوان همایش‌ محققین‌ جـوان طـب‌ کودکان با همکاری‌ کـانون اسـتعدادهای‌ درخشـان و مرکـز پژوهشـهای‌ دانشـجوئی‌ دانشـگاه علـوم پزشکی‌ تهران به‌ این‌ همایش‌ افزوده شده که‌ مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته‌ است‌. ایـن‌ رونـد در همایش‌ سی‌ و پنجمین‌ نیز ادامه‌ خواهد یافت.‌ هدف از این‌ اقـدام جلـب‌ مشـارکت‌ دانشـجویان و دستیاران به‌ حیطه‌ تحقیقات در طب‌ کودکان است‌ و همچون سال های‌ گذشته‌ به‌ مقالات برگزیده در بخش‌ سخنرانی‌ و پوستر جوایزی‌ تعلق‌ خواهد گرفت‌. همچنین‌ در سـال جـاری‌ به‌ ارائه‌ تجربیات و نظریات تخصصی‌ صاحبان فراینـد سـلامت‌ کودکـان و نقـش‌ هـوش مصـنوعی‌ و تکنولوژی‌ سلول درمانی‌ در پزشکی‌ کودکان توجه‌ خاص مبذول شده است‌.

دکتر علی‌ اکبر زینالو
رئیس‌ همایش‌ بین‌المللی‌ بیماریهای کودکان و همایش‌ پرستاری کودکان