• تاریخ انتشار : 1401/03/11 - 08:44

اطلاعیه

راه اندازی واحد کاردرمانی در درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان

واحد کاردرمانی در درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی کلینیک ویژه مرکز طبی کودکان فعالیت خود را آغاز کرد و آماده ارائه خدمات در دو حوزه‌ی کاردرمانی ذهنی و کاردرمانی حسی- حرکتی برای کودکان می‌‌باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، واحد کاردرمانی در درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی کلینیک ویژه فعالیت خود را آغاز کرد و آماده ارائه خدمات در دو حوزه‌ی کاردرمانی ذهنی و کاردرمانی حسی- حرکتی برای کودکان می‌‌باشد.

کاردرمانی به افراد دارای اختلالات جسمی و ذهنی کمک می کند تا در قدم اول از پیشرفت سیر بیماری بکاهد سپس بر توانایی‌های آنها بیافزاید تا دوباره فعالیت های روزانه و کاربردی خود از قبیل راه رفتن بدون کمک تا انجام تکالیف مدرسه را شروع کند.
خدمات کاردرمانی کودکان به شرح ذیل می‌باشد:

کاردرمانی ذهنی کودکان
مراجعه کنندگان به این بخش کودکانی هستند که به هر دلیلی نسبت به هم سن وسال های خود از نظر ذهنی تاخیر دارند شامل: اختلالات نافذ رشد ( اتیسم، آسپرگر و ...) اختلالات یادگیری، اختلال بیش فعالی همراه با کمبود توجه و تمرکز ، اختلالات ژنتیکی،  اختلالات متابولیک
خدمات این بخش شامل: بهبود مهارتهای یکپارچگی حسی، بازی درمانی، بهبود مهارتهای ظریف دست و مهارتهای نوشتاری، آموزش مفاهیم شناختی، بهبود مهارتهای ادراکی بینایی و شنیداری، تقویت توجه و تمرکز و مشاوره به والدین در این زمینه ها

کاردرمانی حسی-حرکتی کودکان
مراجعه کنندگان به این بخش عموماً کودکانی هستند که دارای یکی از مواردی چون: اختلالات رشدی و تکاملی، عصبی-عضلانی مانند فلج مغزی، دیستروفی ها و اسپاینا بیفیدا، اسکلتی-عضلانی، عصب محیطی مانند فلج های زایمانی، تروماتیک مانند ضربه های مغزی
خدمات این بخش شامل: تقویت مهارتهای حرکتی درشت و ظریف دست، تقویت قدرت عضلانی اندام ها، وفق دادن توانایی های کودک با فعالیت روزمره اش در طول زندگی، استفاده از روش های یکپارچگی حسی و مشاوره به والدین و مراجعین در این زمینه ها می باشد.