• تاریخ انتشار : 1402/03/19 - 00:17

مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور

همزمان با نخستین پیوند مستقل کبد کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان، پیوند کلیه و سلول‌های بنیادی خونساز نیز با موفقیت انجام شد.

مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، جمعه 12 خرداد 1402 دو عضو کبد و کلیه دختر 9 ساله مرگ مغزی مورد تروما در بیمارستان مسیح دانشوری به بیماران مرکز طبی کودکان اهدا شد. دریافت کننده کبد دختر 14 ساله و دریافت کننده کلیه پسر 17 ساله بودند که در حال حاضر با حال عمومی خوب در بخش عادی تحت نظر هستند.

این مورد پیوند 47امین عمل پیوند کلیه در مرکز طبی کودکان است که با همکاری تیم بیهوشی، نفرولوژی، ارولوژی و کادر خبره پرستاری با موفقیت انجام شد.

دکتر حسین امیرزرگر ارولوژیست و فلوشیپ ارولوژی کودکان گفت: در بعضی بیماری‌ها که به نارسایی کلیه بیمار منجر می‌شود هماهنگ کردن کلیه‌های پیوندی برای این بیماران شرایط خاص‌تری از نظر دهنده کلیه، مارکرهای التهابی و HLA دارد که باید برای پیوند همخوانی داشته باشد. وی اضافه کرد خدا را شاکریم در طی 4 سال گذشته تا به امروز جراحی پیوند کلیه موفق بوده و مرکز طبی کودکان به عنوان مرکز پیوند کلیه کودکان در کشور شناخته شده است.

مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور مرکز طبی کودکان با 47 پیوند کلیه موفق، قطب علمی طب کودکان کشور