• تاریخ انتشار : 1402/10/01 - 20:07

نشست بررسی هزینه و اثربخشی غذای ویژه مورد مصرف بیماران آدرنولکودیستروفی

با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، هزینه و اثربخشی غذای ویژه مورد مصرف بیماران آدرنولکودیستروفی و مستندات مبتنی بر شواهد مصرف دارو در کشورهای دیگر و بیماران مورد بررسی قرار گرفت.

نشست بررسی هزینه و اثربخشی غذای ویژه مورد مصرف بیماران آدرنولکودیستروفی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان دوشنبه 27 آذر 1402 نشست هم اندیشی بررسی هزینه اثربخشی غذای ویژه مورد مصرف بیماران آدرنولکودیستروفی با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان و اساتید گروه اعصاب، غدد، خون و کلیه در دفتر ریاست برگزار و در خصوص نحوه استفاده از این فراورده بحث و تبادل نظر شد.

آدرنولکودیستروفی (Adrenoleukodystrophy) بیماری با منشأ نقائص پراکسی زومی است. آدرنولکودیستروفی یک نقص مغزی دژنراتیو و پیشرونده است که در کودکی با افزایش رنگدانه در پوست و شواهد آزمایشگاهی بیماری دژنراتیو غدد فوق کلیه بروز می‌کند.

لازم به ذکر است که موضوع بررسی هزینه اثربخشی غذای ویژه مورد مصرف اینگونه بیماران بر اساس مستندات مبتنی بر شواهد از طرف سازمان غذا و داروی وزارت متبوع به عهده مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان گذاشته است.