• تاریخ انتشار : 1402/10/05 - 10:01

نشست هم‌اندیشی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان

اولین جلسه کانون بسیج بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور اعضای کانون برگزار و برنامه های پیشنهادی و مناسبتی در سه ماهه آخر سال بررسی شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، اولین جلسه کانون بسیج بیمارستان مرکز طبی کودکان با حضور دکتر هادی مخترع جانشین مسئول کانون و سایر اعضا دوشنبه 4 دی 1402 برگزار شد.

در این جلسه ضمن ارائه گزارش از فعالیت‌های کانون، اعضای کانون برنامه های پیشنهادی و مناسبتی در سه ماهه آخر سال را بررسی و دکتر مخترع مدیر بیمارستان بر تمرکز بیشتر کانون بسیج در اجرای برنامه ها با مشارکت کارکنان تاکید کرد و افزود: کانون بسیج بیمارستان باید فعال‌تر از گذشته باشد.

وی از اختصاص دفتر مناسب به لحاظ فضای فیزیکی و جانمایی بسیج جامعه پزشکی خبر داد و گفت: رسیدگی و درمان بیماران کمتر برخوردار در مناطق محروم شهری و روستایی در اولویت اقدامات جهادی کانون بسیج جامعه پزشکی قرار دارد.

بنابراین مقرر شد به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) مصادف با روز مادر ایستگاه کنترل قند و فشار خون رایگان در بیمارستان برپا شود. همچنین ویزیت رایگان در مناطق کم برخوردار، اهدای چادر به قید قرعه به بانوان چادری، برگزاری مراسم یادبود سردار سلیمانی، ویزیت رایگان و اهدای هدایا به دانش‌آموزان مدارس کم برخوردار و آذین بندی بیمارستان به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی از برنامه‌های سه ماهه آخر سال خواهد بود که توسط اعضای کانون بسیج بیمارستان مرکز طبی کودکان انجام خواهد شد.

نشست هم‌اندیشی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان نشست هم‌اندیشی اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان مرکز طبی کودکان