• تاریخ انتشار : 1402/10/21 - 13:31

روند اجرای معاینات طب کار کارکنان با توجه به اولویت بندی گروههای مختلف و شاخص ها و زیر شاخص های صیانت از حقوق شهروندی در زمینه رعایت موارد بهداشتی درحوزه‌های مختلف در کمیته مشترک بهداشت محیط و حفاظت فنی بررسی شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، چهارشنیه 20 دی ۱۴۰2 جلسه کمیته بهداشت محیط و حفاظت فنی، با حضور دکتر مخترع مدیر و سایر مسئولان در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد.

در این جلسه مهندس تنها دبیر کمیته گزارشی از وضعیت مصوبات جلسه قبلی ارائه و در خصوص روند اجرای معاینات طب کار کارکنان با توجه به اولویت بندی گروههای مختلف گفتگو شد. همچنین چالشهای مرتبط با ارگونومیکی بخش اورژانس مطرح و راهکارهای مختلف برای رفع آن ارائه شد.

در ادامه مهندس کریم پور دبیر کمیته بهداشت محیط در مورد شاخص ها و زیر شاخص های صیانت از حقوق شهروندی در زمینه رعایت موارد بهداشتی درحوزه بوفه، آشپزخانه و بهداشت محیط بخش های مختلف، محوطه و مولفه های اصلی آن توضیح داد. دکتر مخترع با توجه به اهمیت رعایت موارد بهسازی و بهداشتی در آشپزخانه بیمارستان و مراحل ساخت آشپزخانه موقت که یکی از اقدامات موثر در ارتقاء شاخص صیانت از حقوق شهروندی و رضایتمندی بیماران است توضیحاتی ارائه داد.

در پایان گزارشی تصویری از اقدامات انجام شده در طول یکسال گذشته در راستای ارتقاء شاخص‌های صیانت از حقوق شهروندی پخش شد.

نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان نهمین کمیته بهداشت محیط و هشتمین کمیته حفاظت فنی بیمارستان مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان