• تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 15:56

پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان برای برنامه‌ریزی مناسبت‌های ملی و مذهبی زمستان 1402 در سالن مهارت‌‎های بالینی برگزار شد.

پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، چهارشنبه 29 آذر 1402 کمیته شورای فرهنگی با حضور دکتر مخترع مدیر، دکتر شمس معاون فرهنگی، گلدوست مدیر پرستاری، حجت‌الاسلام ملک محمدی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، شیراوند مسئول امور فرهنگی و سایر اعضا در سالن مهارت‌های بالینی برگزار شد.

به منظور برنامه‌ریزی مناسبت‌های ملی و مذهبی 3 ماهه زمستان هر یک از اعضا پیشنهادات خود را برای برگزاری هر چه بهتر مناسبت‌ها مطرح کرده و مورد بحث و بررسی قرار دادند.

برگزاری مسابقه نقاشی، جشن، قدردانی از کارمندان، برپایی میز سوگ و کاشت نهال به مناسبت‌های مختلف مانند سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، دهه فجر انقلاب اسلامی، روز درختکاری و گرامیداشت روز مهندس از مصوبات این جلسه بود.

لزوم تجهیز و نظافت نمازخانه بیمارستان در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان نیز در جلسه مطرح شد. همچنین توزیع شیرینی، نصب بنر، برپایی ایستگاه صلواتی و عیادت از کودکان بیمار همراه با اهدای هدیه و اجرای برنامه‌های کودکانه با کمک نیکوکاران به مناسبت ایام ولادت و شهادت و مناسبت‌ها از برنامه‌های این فصل در مرکز خواهد بود.

جزئیات برگزاری مراسم قدردانی از بازنشستگان بیمارستان در بهمن ماه در جلسه‌ای هماهنگ خواهد شد.

پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان پنجمین جلسه کمیته شورای فرهنگی مرکز طبی کودکان، قطب جامع علمی طب کودکان