• تاریخ انتشار : 1401/08/19 - 11:04

گرامیداشت روز جهانی فناوری اطلاعات سلامت

پیام تبریک دکتر بدو، رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت روز جهانی فناوری اطلاعات سلامت

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پیامی فرا رسیدن روز جهانی فناوری اطلاعات سلامت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، در متن پیام دکتر رضاشروین بدو آمده است:

در سازمان‌های ارائه دهندۀ خدمات و مراقبت‌های سلامت یکی از منابع اصلی اطلاعات، پروندۀ پزشکی بیمار است که به‌عنوان غنی‌ترین منبع اطلاعاتی، مهم‌ترین ابزار ذخیره و بازیابی اطلاعات و آنالیز مراقبت‌های بهداشتی و درمانی محسوب می شود. پیشرفت تکنولوژی و استفاده از فناوری‌های مختلف کاربرد داده ها در حوزه های آموزش، درمان و پژوهش را افزایش داده است. از این منظر زحمات کارکنان حوزۀ فناوری اطلاعات سلامت در بیمارستان‌ بسیار ارزشمند و تاثیرگذار است.

کارشناسان این واحد از بیمارستان می کوشند با افزایش سرعت، صحت، امنیت در دسترسی، ثبت و انتقال اطلاعات احتمال بروز خطاهای پزشکی را به حداقل برسانند.

اینجانب بیستم آبان ‌ماه روز جهانی فناوری اطلاعات سلامت را به همۀ تلاشگران این عرصه در دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌ ویژه همکارانم در حوزه فناوری اطلاعات سلامت مرکز طبی کودکان تبریک می‌ گویم.

دکتر رضاشروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان