• تاریخ انتشار : 1402/02/03 - 08:11

پیام تبریک دکتر رضا شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت روز ملی گفتار درمانی

دکتر رضا شروین بدو در پیامی روز ملی گفتار درمانی و زادروز شاعر فرزانه، سعدی شیرازی را تبریک گفت.

پیام دکتر رضا شروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان به مناسبت روز ملی گفتار درمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، متن کامل پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

یکمین روز از ماه اردیبهشت مزین به روز ملی گفتار درمانی و زاد روز شاعر فرزانه و استاد سخن، سعدی شیرازی است، تقارنی که هر چه بیشتر اهمیت جایگاه سخن نیک و سخنوری بایسته و شایسته را به کمال می نشاند.

سخن و زبان وجه تمایز انسان با سایر مخلوقات است، چه نیکوست حمد خداوند منان، لبخند رضایت  والدین کودکانی که به لطف مهربانی، گشادره روئیو  مهارت گفتاردرمانان شاهد تکلم و شیوایی بیان فرزندان خود می گردند و کودکان ورودی تازه  به عالم را تجربه می کنند .

اینجانب روز گفتاردرمانی را به جامعه گفتار درمانی به ویژه همکاران  سخت‌کوش، فهیم و دلسوزم در مرکز طبی کودکان تبریک می‌گویم و برای آنها آرزوی تندرستی و پیشرفت دارم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان