• تاریخ انتشار : 1402/09/16 - 07:42

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پیامی سالگرد حماسه 16 آذر را به جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه دانشجویان بیمارستان مرکز طبی کودکان تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان متن پیام به شرح زیر است.

دانشجویان گرامی بیمارستان مرکز طبی کودکان

روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جویی همراه با تقویت ایمان است.

مایه خرسندی است که با شما دانشجویان با اخلاق و پرتلاش در مسیر علم‌آموزی و مهارت آموزی همراه هستیم. این روز فرصتی است برای تکریم دانشجویانی که به مسئولیت خود در قبال دانش و مردم آگاه‌اند و در کنار علم‌آموزی و دانش‌اندوزی، نقشی ماندگار در پیشرفت کشور ایفا می‌کنند.

در کمال افتخار این روز را به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه فراگیران مرکز طبی کودکان، قطب علمی طب کودکان تبریک می‌گویم. از خداوند برای شما آرزوی موفقیت در امور فردی و اجتماعی، همچنین عرصه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و خدمت به مردم دارم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان