• تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 23:49

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت روز ملی فناوری اطلاعات سلامت

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، در پیامی روز ملی فناوری اطلاعات سلامت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، در پیامی روز ملی فناوری اطلاعات سلامت را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

فناوری‌های نوین همواره در حال پیشرفت هستند، با رشد همه جانبه فناوری های نوین، شاهد رشد نقش فناوری اطلاعات در درمان و تحقیقات پزشکی نیز هستیم. پروندۀ پزشکی بیمار به ‌عنوان غنی‌ترین منبع اطلاعاتی، مهم‌ترین ابزار ذخیره و بازیابی اطلاعات و تحلیل مراقبت‌های بهداشتی و درمانی است، چنانکه گزارش‌های الکترونیکی سلامت به عنوان امیدبخش‌ترین ابزار برای بهبود کیفیت ، ایمنی و کارآمدی سیستم سلامت، شناخته می شوند.

20 آبان، روز ملی فناوری اطلاعات سلامت بهانه ای است تا از فناوران عرصه سلامت، یعنی خانواده بزرگ مدیریت اطلاعات سلامت، فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی قدردانی کرد.

این روز را به همه تلاشگران، اساتید و دانشجویان این حوزه به ویژه همکاران مرکز طبی کودکان تبریک گفته و از خدای متعال، سلامتی، بهروزی و موفقیت همیشگی این عزیزان را خواستارم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان