• تاریخ انتشار : 1401/12/29 - 13:17

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت فرارسیدن نوروز 1402

دکتر رضاشروین بدو در پیامی فرا رسیدن سال 1402 را به تمامی کارکنان این مرکز تبریک گفت.

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت فرارسیدن نوروز 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان ، دکتر رضا شروین بدو با صدور پیامی، فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز 1402 را به خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان-قطب علمی جامع طب کودکان شادباش و تبریک گفت. در متن پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا مقلب القلوب و الابصار ، یا مدبر الیل و النهار ، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال

به نام خداوندی که بدیع است و هر روز و هر لحظه خلقی نو و نوروزی جدید می‌آفریند.

بهار یکی از باشکوه ترین جلوه های رحمانی در جهان هستی است که می توان با تماشای آن جمال پروردگار متعال را به تماشا نشست، فصلی نو که طبیعت ردای شکوفه بر تن می‌کند و انسان‌ها را به مهرورزی، گره‌گشایی و هم‌گرایی فرا می‌خواند.

اینجانب عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بویژه اعضای محترم هیئت علمی، پرستاران، و کادر پشتیبان که در جهت حفظ سلامت جامعه  تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

از همراهی و پشتیبانی های مستمر و دلگرم کننده کلیه همکاران تلاشگر در بخش‌ها و واحدهای مختلف بیمارستان که از هیچ تلاشی در جهت سلامتی و آرامش هموطنان عزیزمان دریغ نکردند قدردانی و تشکر می‌کنم. امید است به یاری خداوند سبحان، سال جدید همانند گذشته در تحقق چشم‌انداز رسالت و ماموریت‌های این مرکز کوشا باشیم.

دکتر رضا شروین بدو

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان