• تاریخ انتشار : 1402/05/20 - 10:09

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت درگذشت استاد حامد شفق

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، در پیامی درگذشت زنده یاد دکتر حامد شفق، استاد فرهیخته را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت درگذشت استاد حامد شفق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، در پی درگذشت استاد حامد شفق فوق‌تخصص گوارش کودکان و عضو هیئت مدیره انجمن علمی کودکان ایران، دکتر بدو رئیس مرکز طبی کودکان پیام تسلیتی صادر نمود.
متن پیام به شرح زیر است:

إنّا للّه و إنّا إلیْه راجعون

خبر اندوه‌بار درگذشت استاد علم و اخلاق، زنده یاد جناب آقای دکتر حامد شفق موجب تأثر فراوان اینجانب و خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان شد. فقدان سرمایه‌های ارزشمند علمی و دانشگاهی، بسیار سخت و تاسف آور است.

اینجانب از طرف خانواده بزرگ مرکز طبی کودکان مصیبت وارده را به خانواده محترم ایشان، همکاران و دانشجویان این استاد گرانقدر تسلیت می‌گویم. ضمن آرزوی رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز از دست رفته، از درگاه ایزد یکتا برای خانواده و بازماندگان محترم آن مرحوم شکیبایی مسألت می نمایم.

دکتر رضاشروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان