• تاریخ انتشار : 1401/12/06 - 11:14

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت درگذشت پرستار فقید رضوان عظیمی‌

دکتر رضاشروین بدو در پیامی درگذشت رضوان عظیمی‌پور، پرستار بیمارستان مرکز طبی کودکان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر رضاشروین بدو در پیامی درگذشت مرحومه سرکار خانم رضوان عظیمی‌پور، پرستار بخش مراقبت‌های ویژه قلب کودکان (CICU)  بیمارستان مرکز طبی کودکان را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بازگشت همه به سوی اوست...

درگذشت همکار ارجمند و پرتلاش سرکار خانم رضوان عظیمی‌پور پرستار بخش مراقبت‌های ویژه قلب کودکان (CICU) موجب تأسف و تألم گردید.

فقدان این همکار ارزشمند را به خانواده محترم ایشان، پرستاران مرکز، جامعه پرستاری، اعضای هیئت علمی و همکاران تسلیت می‌گویم. اگرچه آن مرحومه از میان ما رفت اما خاطره حضور سبز و تلاش های بی شائبه او برای همکارانش در بیمارستان به یادگار مانده است.

از خداوند منان برای ایشان آمرزش و رحمت واسعه و برای خانواده گرامی و همکاران آن مرحومه صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

دکتر رضاشروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان