• تاریخ انتشار : 1402/01/22 - 21:23

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت شهادت امام علی (ع)

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت ایام شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام علی (ع) پیامی صادر کرد.

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت شهادت امام علی (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر رضا شروین بدو در پیامی فرارسیدن شب‌های قدر و شهادت امیرالمومنین علی (ع) را تسلیت گفت که متن پیام بدین شرح است:

ایام شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت علی بن ابیطالب (ع)، مقارن است با دومین شب از شب‌های پر برکت قدر که مشتاقان و مومنان را به خود می خواند تا  ناب‌ترین و زلال‌ترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش بگذارند.

اینک در شب‌های پر برکت قدر، خداوند بزرگ را شاکریم که بار دیگر توفیق عبادت و بندگی و بهره‌گیری از معنویات خوان گسترده الهی را نصیب ما فرمود.

ایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) را به جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه استادان، کارکنان و فراگیران مرکز طبی کودکان تسلیت می گویم.

دکتر رضا شروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان