• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 10:58

پیام تسلیت رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پی شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان

دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پیامی شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، دکتر حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه و جمعی از همراهان آنان که در راه خدمت به وطن در پی سانحه سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نائل آمدند را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، پیام تسلیت دکتر رضا شروین بدو، رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به شرح زیر است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور پرتلاش کشور عزیزمان و حسین امیرعبداللهیان وزیر محترم امور خارجه و همراهان خدمتگزار ایشان در پی حادثه دلخراش سقوط بالگرد در مسیر سفر استانی به استان آذربایجان شرقی و خدمت به مردم را به محضر مقام معظم رهبری، خانواده محترم این شهیدان، آحاد ملت و دانشگاهیان گرامی تسلیت می‌گویم. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و جبران‌ناپذیر‌ است و داغی است که به آسانی تسلی نمی‌یابد‌.

از خداوند متعال برای آن عزیزان رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

دکتر رضا شروین بدو

رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان