• تاریخ انتشار : 1400/09/16 - 18:37

پیام دکتر رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان- قطب علمی طب کودکان کشور به مناسبت روز دانشجو

دکتر رضاشروین بدو، رئیس مرکز طبی کودکان در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

شانزدهم آذر به عنوان نماد استکبار ستیزی و عدالت خواهی در تقویم سیاسی و اجتماعی کشور به روز دانشجو نام گذاری شده است. دانشجویان که مظهر آرمان گرایی، تحول خواهی و کمال گرایی هستند با رویکرد علمی و دیدگاه خلاقانه خود گام های بزرگ و ارزشمندی در عرصه سلامت برداشته اند. این تلاشگران عرصه سلامت در برهه های مختلفی همچون همه گیری کووید19 مسئولیت پذیری و توانمندی خود را در حل مسائل و ‌چالش های حوزه سلامت نشان داده اند. بر این عقیده هستیم که جایگاه دانشجو، آنقدر متعالی است که در مهم ترین سطوح تصمیم سازی در حوزه نظام سلامت نیز باید حضور دائمی و اثرگذار داشته باشند.

اینجانب ضمن تبریک روز دانشجو به جامعه‌ی دانشجویی علوم پزشکی، توفیقات روزافزون فراگیران گرامی مرکز طبی کودکان- قطب علمی طب کودکان کشور را در امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم. امید است حضور شما دانشجویان عزیز در این مجموعه به رشد، تعالی و ارتقای فرایندهای جاری در بیمارستان بیش از گذشته سرعت بخشد.

• کد خبر : 201816