• تاریخ انتشار : 1402/11/11 - 08:05

کارگاه توانمندسازی "آموزش اخلاق بالینی به فراگیران پزشکی" در مرکز طبی کودکان

کارگاه توانمندسازی

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، چهارشنبه 10 بهمن 1402 مطابق تقویم برنامه‌های دفتر توسعه آموزش بیمارستان مرکز طبی کودکان، با حضور دکتر بدو رئیس بیمارستان، کارگاه توانمندسازی اعضای هیات علمی با عنوان "آموزش اخلاق بالینی به فراگیران پزشکی" در سالن مهارت های بالینی بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان مرکز طبی کودکان در کارگاه حضور داشتند.

در این کارگاه کلیات اخلاق پزشکی، مفاهیم و تعاریف، اصول اخلاق پزشکی، چالش های اخلاقی در مواجهه با بیماران سرپایی و بستری، انواع روش های آموزش اخلاق بالینی به فراگیران پزشکی توسط دکتر مامک طهماسبی و دکتر بهار اله‌وردی به صورت تعاملی و با مشارکت اساتید شرکت کننده تدریس شد. همچنین سناریو های بالینی مورد بحث و تحلیل قرار گرفت.

اعضای هیئت علمی شرکت‌کننده در این کارگاه امتیاز توانمندسازی آموزشی را دریافت خواهند کرد.