• تاریخ انتشار : 1401/08/04 - 23:18

بیستمین همایش پرستاری کودکان

گفتگو با مریم شکوری، دبیر اجرایی همایش پرستاری کودکان

باتوجه به برگزاری همایش پرستاری کودکان از پنجم تا هشتم آبان ماه در مرکز طبی کودکان با مریم شکوری، دبیر اجرایی همایش پرستاری کودکان به گفتگو نشسته ایم.

گفتگو با مریم شکوری، دبیر اجرایی همایش پرستاری کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، مریم شکوری در مصاحبه با روابط عمومی بیمارستان توضیحاتی در خصوص برگزاری همایش ارائه داد.

مریم شکوری مدیر پرستاری بیمارستان و دبیر اجرایی بیستمین همایش پرستاری کودکان اظهار کرد: همایش امسال بعد از 2 سال برگزاری بصورت مجازی بدلیل پاندمی بیماری کرونا بصورت حضوری در 4 روز از 5 تا 8 آبان ماه  برگزار خواهد شد.

بیستمین همایش پرستاری کودکان با ظرفیت ثبت نام 300 نفر و حدود 70 نفر سخنران 5 الی 8 آبان ماه در سالن دکتر قریب بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار می‌شود.

96 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که شامل محورهای رویکردهای نوین و خاص در مراقبت و درمان کودکان ، بیماریهای مزمن و پیچیده، مداخلات پرستاری در بحرانها و حوادث غیرمترقبه، تعهد حرفه ای، پژوهش، اخلاق و قانون در مراقبت از کودک و خانواده، مراقبت تسکینی، کرونا و پسا کرونا، ایمنی بیمار، مراقبت های پرستاری اورژانس های تروما، تله نرسینگ در کودکان و خانواده، مراقبت از بیماران پرخطر در بخش های عمومی، مدیریت درد، نقش تکنولوژی در پرستاری کودکان، توانبخشی در پرستاری کودکان، تازه های کنترل عفونت و پیوند اعضاء است.

وی افزود: از تعداد مقالات فوق 48 مورد به عنوان پوستر و 17 مورد برای سخنرانی برگزیده شده است.

مدیر پرستاری مرکز طبی کودکان ادامه داد: در اولین روز از برگزاری این همایش از سخنرانی دکتر عباس عبادی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، دکتر علیرضا نیکبخت ریاست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر هومن شهسواری معاون آموزشی دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره مند خواهیم شد. همچنین دکتر جمال الدین بیگجانی مدیرگروه پرستاری کودکان و مراقبت ویژه نوزادان دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و اساتید و هیئت علمی های محترم دانشکده های پرستاری مامایی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، توانبخشی، تربیت مدرس و سایر استان های ایران به همراه همکاران و دانشجویان رشته پرستاری در این همایش مشارکت خواهند داشت.

• کد خبر : 219601