• تاریخ انتشار : 1401/06/12 - 19:17

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت از برگزاری آزمون در مرکز جامع آزمون مرکز طبی کودکان

سی و ششمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی رشته‌های بالینی پزشکی در مرکز جامع آزمون مرکز طبی کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، آزمون کتبی دوره سی و ششم دانشنامه در مرکز جامع آزمون بیمارستان مرکز طبی کودکان، پنج‌شنبه 10 شهریور 1401 برگزار شد.

دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر محسن عباسی مشاور اجرایی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی و فوق‌تخصصی، دکتر سعید حضرتی مسئول اجرایی آزمون دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی و فوق‌تخصصی، دکتر مهدی نوروز شمسی رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی و مهندس علی نعلبران مدیر حراست مرکز سنجش آموزش پزشکی به همراه دکتر کاظم رهنما مدیر بیمارستان از مرکز بازدید کردند.

این مرکز دارای 3 سالن، شامل 350 شبکه رایانه ای است که از طریق دو سرور قدرتمند با هم مرتبط هستند.

در این بازدید فضای برگزاری آزمون، امکانات، نحوه برگزاری، نظم و امنیت جلسه مورد بررسی قرار گرفت و به منظور برگزاری با حداکثر کیفیت انجام شد.