• تاریخ انتشار : 1401/09/21 - 10:34

برگزاری جلسه ارائه ایده های پژوهش و پیشرفت پایان‌نامه دستیاران

به مناسبت هفته پژوهش جلسه‌ای با حضور رئیس بیمارستان، معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، معاون پژوهشی مرکز طبی و گروه آموزشی کودکان، اعضای هیئت علمی و دستیاران مرکز طبی کودکان تشکیل شد.

برگزاری جلسه ارائه ایده های پژوهش و پیشرفت پایان‌نامه دستیاران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، به مناسبت هفته پژوهش یکشنبه 20 آذر 1401 جلسه‌ای با حضور دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی، دکتر محمودرضا اشرفی معاون پژوهشی مرکز طبی و گروه آموزشی کودکان، اعضای هیئت علمی و دستیاران مرکز طبی کودکان در سالن دکتر قریب برگزار شد.

در این جلسه دستیاران سال دوم و سوم گزارشی از پیشرفت پایان‌نامه‌های خود ارائه دادند و اعضای هیئت علمی نظرات و نکاتی را در خصوص هر ارائه بیان کردند.

سپس هر یک از اعضای هیئت علمی ایده‌های پژوهشی و عناوین پایان‌نامه برای دستیاران سال اول را بیان کردند.