• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 22:39

ششمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان

دکتر بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان: بیمارستان مرکز طبی کودکان جایگاه دوم در لیست بیمارستان‌های برتر کشور در حوزه پژوهش

همزمان با هفته پژوهش، ششمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان در سه روز متوالی در مرکز طبی کودکان برگزار و با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر اکبری ساری معاون تحقیفات و فناوری دانشگاه، دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر واحدی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی و دکتر حسن پور مدیر امور عمومی معاونت تحقیفات و فناوری از برگزیدگان جشنواره با اهدای لوح و تندیس قدردانی شد.

ششمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مرکز طبی کودکان، همزمان با هفته پژوهش، ششمین جشنواره آموزشی پژوهشی مرکز طبی کودکان در سه روز متوالی در مرکز طبی کودکان برگزار شد.

این جشنواره توسط معاونت تحقیقات و فناوری با هماهنگی معاونت آموزشی مرکز طبی کودکان و با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیفات و فناوری دانشگاه، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر واحدی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی و دکتر غلامرضا حسن پور مدیر امور عمومی معاونت تحقیفات و فناوری از برگزیدگان جشنواره با اهدای لوح و تندیس قدردانی شد.

دکتر بدو با یادی از اساتید درگذشته بیمارستان افزود: در شرایطی که فشار کاری بیمارستان‌های آموزشی درمانی کشور زیاد است و بار درمان فشار زیادی را به فراگیران و اعضای هیئت علمی وارد می کند، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مرکز ادامه دارد. در حوزه آموزش، مرکز طبی کودکان با همکاری اساتید توانسته از بین 50 قطب علمی در کشور، جایگاه قطب جامع علمی در حوزه سلامت کودکان  را بین ده قطب اول کسب کند. همچنین در حوزه پژوهش به واسطه پیگیری‌ها، حمایت دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع ،مسؤلیت شبکه ملی تحقیقات کودکان را به طور رسمی به عهده گیرد.

به لحاظ شاخص Hindex  بیمارستان‌های متعددی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در لیست ۱۱ بیمارستان برتر کشور قرار دارند و این در شرایطی است که بار درمانی زیادی را به دوش می‌کشند. حدود ۱۲۰۰ بیمارستان در کل کشور داریم که مرکز طبی کودکان از نظر پژوهش جایگاه دوم را از آن خود کرده است.

بیمارستان مرکز طبی کودکان بیمارستان دوستدار پژوهش و بهداشت

دکتر اکبری ساری با بیان اینکه متخصصین اطفال بیشترین قرابت و نزدیکی را به حوزه بهداشت دارند افزود: طب اطفال بیشترین اثربخشی و هزینه اثربخشی را نسبت به سایر تخصص‌ها دارد به این دلیل که اگر جان یک کودک را نجات دهیم 75سال به طول عمر متوسط یک نفر در کشور اضافه کردیم.

وی ادامه داد: حدود ۳۰ درصد تولید علم دانشگاههای علوم پزشکی کشور و بیش از ۳۰ درصد استنادات و مقالات علوم پزشکی کشور در دانشگاه علوم پزشکی تهران است. در حالی که ما کمتر از 9 درصد هیئت علمی کشور را داریم. باتوجه به جایگاه مرکز طبی کودکان در حوزه آموزش و پژوهش و با وجود محدودیت منابع مالی، فضا و زیرساخت‌ها، دکتر بدو با تمام توان از پژوهش، پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی مستقر در بیمارستان حمایت می‌کند و قطعا این راه را ادامه خواهند داد. وظیفه و نقش ما نیز حمایت از طرح ها و پژوهش های این مرکز است.

وی افزود: ما در پژوهش اسراف نداریم و همزمان در چند بیمارستان می‌تواند یک موضوع مشترک یا مشابه آغاز شود و در نهایت یکی از آنها به نتیجه خواهد رسید. از نظر  منابع مالی محدودیتی در پژوهش نداریم. چنانچه سقف منابع مالی مراکز تحقیقاتی پایان یابد، طی فرآیندی نظام‌مند برای طرح‌های پژوهشی تأمین اعتبار خواهد شد.

بیمارستان مرکز طبی کودکان در خدمت بیش از یک سوم دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمودرضا اشرفی معاون تحقیقات و فناوری بیمارستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران 75000 مقاله و 2000 دستیار تخصصی و فوق‌تخصصی دارد ادامه داد: مفتخریم در مرکز طبی کودکان در خدمت یک سوم دستیاران هستیم.

وی همچنین با ارائه گزارش‌هایی به جایگاه اساتید گروه کودکان در حوزه پژوهش و آموزش کشور اشاره کرد.از تیم اجرایی، هیئت داوران، پشتیبانی و حمایت رئیس گروه کودکان و شرکت حامی برنامه قدردانی کرد.

معاون تحقیقات و فناوری مرکز طبی کودکان گفت: یادمان باشد ما با نگاه به آینده برای تشخیص و تسکین آلام کودکان و نوجوانان و همچنین اعتلای دانش بیماری‌های کودکان کشور گام برمی‌داریم.

مرکز طبی کودکان با سه ویژگی برجسته، یکی از مراکز علمی کشور از گذشته تا به امروز

دکتر صالحی گفت: مرکز طبی کودکان یکی از مراکز علمی کشور از گذشته تا به امروز در ذهن من شکل گرفته است که از سه جنبه خوشنام و برجسته است. اول اساتید این مرکز هر یک ستاره هستند و تخصص و رشته‌هایی که بر روی آن متمرکز هستند. دوم تنوع خدماتی که در مراکز دیگر قابل ارائه نیست و کودکان بیمار از مناطق مختلف کشور به مرکز طبی کودکان مراجعه می‌کنند. به همین دلیل وظیفه ما حمایت از مرکز برای پیشبرد اهداف سنگین می باشد. سوم اینکه بدون شک بهترین دستیاران کودکان کشور در این بیمارستان حضور دارند. بنابراین ایجاد چرائی، همراه کردن فراگیران با پرسش‌گری و تاکید بر تولید علم و پژوهش از دیگر وظایف ما در آموزش است.

مرکز طبی کودکان نگاه جامعی به حوزه‌هایی دارد که می‌تواند با تحقیقات در سلامت کودکان نقش داشته باشد

دکتر علی اکبر زینالو مدیر گروه آموزشی کودکان در سخنرانی خود گفت: نگاه مرکز طبی کودکان نگاه جامع به تمامی حوزه‌هایی است که می‌تواند با تحقیقات در سلامت کودکان نقش داشته باشد. همچنین حمایت از جوانان در این جشنواره نقش اساسی داشته تا بتوانیم با تشویق مراکز تحقیقاتی و دستاوردهای بیشتر، برای اعتلای نام دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان مرکز طبی کودکان تلاش کنیم.

برای مشاهده اسامی برگزیدگان اینجا کلیک کنید.