• تاریخ انتشار : 1401/10/24 - 17:52

پیام تبریک رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و مقام زن

دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان در پیامی ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و مقام زن را به بانوان محترم شاغل در این بیمارستان تبریک و شادباش گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، در متن پیام رئیس بیمارستان آمده است:

انتخاب روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان روز زن، تکریم و بزرگداشت مقام والای زن و مادر است. زنان و مادرانی که نقشی مهم و انکار ناپذیر در پاسداری از کیان خانواده و تربیت نسل آینده این سرزمین دارند.

اما زنان شاغل، وظیفه‌ای دو چندان دارند؛ چرا که علاوه بر نقش مهمی که به آن اشاره شد، عهده‌دار تعهدات حرفه‌ای و مسئولیت‌ کاری نیز  هستند که انجام شایسته و همزمان این وظایف همتی بلند و عزمی راسخ می‌طلبد.

اینجانب ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، هفته گرامیداشت مقام زن و روز مادر را به همه همکاران ارجمندم، بویژه بانوان محترم شاغل در بیمارستان مرکز طبی کودکان که همگام با دیگر همکاران محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای حفظ و ارتقاء سلامت مردم عزیز تلاش می‌کنند، تبریک می گویم و ضمن ارج نهادن به همت بلند این بزرگواران، از تلاش های خستگی‌ناپذیرشان قدردانی می‌نمایم.

دکتر رضاشروین بدو
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان