• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 08:37

سی‌ و پنجمین همایش‌ بین‌المللی بیماری‌های‌ کودکان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران

پیام دبیران همایش‌ بیماری‌های‌ کودکان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران در آستانه برگزاری همایش

دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی‌ و دکتر رضا شروین‌ بدو دبیر اجرایی همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان با شرح برنامه‌های امسال از تاریخ و نحوه برگزاری همایش خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر محمودرضا اشرفی دبیر علمی‌ همایش‌ و دکتر رضا شروین‌ بدو دبیر اجرایی همایش در پیامی از جامعه پزشکی و طب کودکان کشور برای شرکت در همایش بین‌المللی بیماری‌های کودکان دعوت کرد.

متن پیام به شرح ذیل است:

با یاری‌ خداوند متعال مفتخریم‌ که‌ با برگزاری‌ سی‌ و پنجمین‌ همایش‌ بیماری‌هـای‌ کودکـان دانشـگاه علوم پزشکی‌ تهران بمـدت ٤ روز از ٢٥ آبانمـاه ١٤٠٢ در خـدمت‌ جامعـه‌ پزشـکی‌ و طـب‌ کودکـان کشورمان باشیم‌. استقبال گسترده فراگیران در این‌ همایش‌، ما را نسبت‌ به‌ ارتقاء کیفیت‌ همایش‌ بیش‌ از پیش‌ متعهد می‌ سازد. گسترش روز افزون دامنه‌ علوم و اضافه‌ شدن زمینه‌های‌ جدید، کاربرد هوش مصنوعی‌ در پزشکی‌ ما را بر آن داشت‌ که‌ پانل‌های‌ همزمان جهت‌ ارائه‌ دانش‌های‌ نوین‌ در محورهـای‌ مختلف‌ بالینی‌، پاراکلینیکی‌ و علوم پایه‌ در بیماری‌های‌ کودکـان را در طـی‌ روزهـای‌ همـایش‌ برگـزار نماییم‌.

مطالب‌ و مقالات پذیرفته‌ شده همایش‌ به‌ صورت کتابچه‌ و در انتهای‌ همایش‌ بـه‌ صـورت الکترونیـک‌ منتشر و در اختیار شرکت‌ کنندگان قرار خواهد گرفت‌.

همایش‌ امسال به‌ صورت ٤٤ پانل‌ ٧٥ دقیقه‌ ای‌، ٣ Teaching Course در رشته‌ های‌ پاراکلینیک‌ کودکان، ٣٧ مقاله‌ انتخابی‌، ارائه‌ پوستر، ٢ جلسه‌ ارائه‌ مقـالات محققـین‌ جـوان و یـک‌ کارگـاه احیـاء کودکان بطور همزمان در ٤ سالن‌ برگزار می‌شود. بیماری‌های‌ قابل‌ درمان و روشهای‌ نوین‌ تشخیصی‌ و درمانی‌ طب‌ کودکان موضوع اصلی‌ و محوری‌ همایش‌ امسال است‌. بهـره گیـری‌ از تجربیـات بـیش‌ از ٢٩٠ نفر از اعضای‌ هیئت‌ علمی‌ کودکان و سایر رشته‌های‌ مرتبط‌ با کودکان دانشگاههای‌ علوم پزشکی‌ سراسر کشور در پانل‌ها، معرفی‌ بیمار جالب‌ هر روز از ساعت‌ ٣٠:٧-٧، مسـابقه‌ علمـی‌ جهـت‌ شـرکت‌ کنندگان با اهدای‌ جوایز از ویژگی‌های‌ این‌ همایش‌ است‌. از نقاط قوت دیگر این‌ همایش‌ شرکت‌ بیش‌ از ١٠٠٠ نفر از پزشکان و پرستاران سراسر کشور است‌ تا ضمن‌ ملاقات همکاران قـدیمی‌ در محیطـی‌ دوستانه‌ تبادل تجربیات علمی‌ و پایه‌ گذاری‌ فعالیت‌هـای‌ مشـترک تحقیقـاتی‌ صـورت گیـرد. کمیتـه‌ برگزاری‌ از کلیه‌ همکاران برای‌ شرکت‌ در همایش‌ دعوت می‌ نماید و مقدم شما را گرامی‌ می‌‌دارد.