• تاریخ انتشار : 1401/09/29 - 10:58

راه‌اندازی طب اورژانس کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان-قطب علمی طبی کودکان

نقاط قوت و ضعف راه‌اندازی و تقویت طب اورژانس کودکان بیمارستان مرکز طبی کودکان در جلسه ای با حضور رئیس بیمارستان بررسی شد.

راه‌اندازی طب اورژانس کودکان در بیمارستان مرکز طبی کودکان-قطب علمی طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دوشنبه 28 آذر 1401، موضوع راه‌اندازی و تقویت طب اورژانس کودکان در جلسه‌ای با حضور دکتر رضاشروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر هومان حسین‌نژاد مدیر گروه طب اورژانس، دکتر علی لباف معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، دکتر محمودرضا زینت زاده متخصص طب اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره)، دکتر روح‌اله شیرزادی رئیس بخش اورژانس، دکتر سید عباس حسنی و دکتر المیرا حاجی اسمعیل معمار اعضای هیئت علمی بررسی شد.

دستاورد رشته طب اورژانس کودکان در حوزه بیمارستان، ارتباط مستقیم با بیمار ارتقای  سطح آموزش، درمان و عامل افزایش کیفی خدمات خواهد بود.

در این جلسه اقدامات و راهکارهای ارائه شده در جهت تقویت و ساماندهی اورژانس بیان شد و هم‌اندیشی لازم در خصوص تجهیزات مورد نیاز، آمادگی پزشکان و فضای مناسب توسط شرکت‌کنندگان در جلسه صورت گرفت.

افزایش انگیزه در پزشکان برای حضور در این رشته باعث‌ ارتقاء کیفیت خدمات به بیماران، تکمیل حلقه درمان، آموزش و همچنین افزایش رضایت بیماران در بیمارستان خواهد بود.